Päivystys:

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme päivystyksen akuuteille sairastapauksille viikonloppuisin ja pyhäisin. Yrityksistämme huolimatta kaikille päiville ei välttämättä onnistuta järjestämään päivystystä. Päivystyksen tilanteen voit tarkistaa aina soittamalla puhelinnumeroomme 045 846 846 8. Päivystyksen puhelinnumero on aina sama kuin ajanvarausnumero. Viestin päivystävälle eläinlääkärille voi lähettää myös online-eläinlääkäripalvelun kautta PetSofi palvelussa. Kirjaudu omille sivuillesi osoitteessa www.petsofi.fi ja ota yhteys eläinlääkäriisi. Ilmoitamme päivystyksistä facebook ja Instagram tileillämme, joten seuraathan päivityksiä.

Päivystystoiminnan tarkoituksena on hoitaa lemmikkien, hevosten ja tuotantoeläinten akuutit hätätapaukset ja antaa ensiapua. Päivystyksessä hoidetaan potilaat, jotka eivät voi odottaa hoitoa seuraavaan arkipäivään. Tarvittaessa vastaanotolla on valmius suorittaa akuuteimmat pehmytosakirurgian hätäleikkaukset odottamatta. Ortopediset potilaat lähetämme leikkaushoitoon yhteistyöklinikalle. Tarkemmat diagnostiset testit ja ns. kiireettömät tapaukset hoidetaan arkipäivien aikana. 

Toivomme, että soittaisitte aina ennen tuloanne, jotta osaamme varautua tuloonne!

Tuotantoeläimille päivystyskäynnit on suunnattu ensisijaisesti terveydenhuoltosopimustiloillemme.

Päivystyksen aikana toimenpiteiden hintoihin lisätään päivystysmaksut. Maksun suuruus pieneläimille ja tuotantoeläimille on 50% kello 8-22.00 ja kello 22-08.00 välisenä aikana maksu on 100%  Pyhäisin päivystysmaksun suuruus on 100%.

Päivystyskäyntien maksu tulee suorittaa käynnin yhteydessä kokonaan käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Valitettavasti emme voi antaa päivystyksestä laskua mukaan. Laskumahdollisuuden tarjoaa Resurs Bankin tarjoama rahoitus. Karkkilantie 490
12600 Läyliäinen
Puh. 045 846 846 8
info@jen-vet.fi