Toimitilat:

Pieneläinvastaanottomme Läyliäisissä sijaitsee maalaismaisemassa rannalla eläinlääkärin kodin pihapiirin välittömässä läheisyydessä. Pihalla voit tavata suuren Eestin raskas vetohevostamman tai uteliaan kanalauman.

Vastaanoton edessä on hyvin parkkitilaa ja isoimmankin traileriyhdistelmän saa vaivatta pihalla ympäri.

Vastaanotolta löytyy yleistoimenpidehuone tavallisimmille toimenpiteille, hyvin varusteltu laboratorio verianalyysilaitteistoineen ja pieni leikkaussali puhtautta vaativille toimenpiteille. Laboratoriossa pystymme vastaanottokäynnin yhteydessä tutkimaan punasolu-ja tulehdusarvot ja elinarvot. Verinäytteitä ei siis tarvitse lähettää muualle tutkittavaksi vaan tulokset saadaan vastaanottokäynnin yhteydessä 15 minuutissa, jolloin hoitopäätöstä ei tarvitse odottaa. Mikroskoopin avulla pystymme tutkimaan mm. sytologisia näytteitä. Ultraäänilaitteistomme pien-ja suureläimille on uusittu v.2017 aikana. Nykyaikaisella inhalaatioanestesialla voidaan nukuttaa turvallisesti  iäkkäät ja haastavimmatkin potilaat.

Läyliäisten vastaanotolla on parhaillaan käynnissä laajennusremontointi, jotta voimme tehdä vastaanottokäynnistänne entistäkin miellyttävämmän.

Vastaanotolla voidaan suorittaa myös hevosten rokotuksia ja hammashoitoja tarvittaessa.

Avaamme vastaanoton Lopen Kirkonkylälle vuoden 2018 aikana.

Eläinlääkäri tekee päivisin tila-, talli-, ja kotikäyntejä, joten välttämättä vastaanotolla päivisin ei ole eläinlääkäri paikalla. Ennen ennaltasopimatonta käyntiä on hyvä soittaa ja varmistaa paikallaolomme, jotta olemme paikalla palvelemassa teitä. 


Tervetuloa vastaanotolle kauniiseen maalaismaisemaan!
Karkkilantie 490
12600 Läyliäinen
Puh. 045 846 846 8
info@jen-vet.fi